Не лише перемагати, а й наступати: Маломуж розповів про готовність України до звільнення своїх територій

Президент РФ Володимир Путін сподівається залякати українців шляхом ракетного терору, але обстріл лише сильніше згуртовує українців. Україна готується повністю звільняти свої території.Про це в ефірі телеканалу FREEДОМ розповів генерал армії України, екс-керівник Служби зовнішньої розвідки Микола Маломуж, передають Патріоти України.

"Путін не може змиритись, що дух українців настільки високий, що об’єднує людей на захист. Він хоче його придушити у будь-який спосіб. Останні удари показали навпаки, люди не лише розлючені на Росію і готові далі з нею воювати, а вже навіть прямо в процесі завдання удару не ховаються, а прямо волають і обзивають будь-яким способом Путіна або славлять Збройні сили", — сказав Маломуж.

За його словами, українці усвідомлюють, що можуть не лише перемогти ворога, а й можуть наступати і звільняти свої території від загарбника.

"І тому Новий рік це якраз і переломний етап, і не лише у стратегічній психології, що ми можемо перемагати агресора та перемагаємо. Це якраз етап саме зміни психології, що ми можемо наступати та звільняти території повністю нашої держави цього року. Цей формат дуже важливий, коли таки для бійців і командирів вже є позиція, що ми готові до звільнення нашої території, до звільнення наших земель, нашого народу", — зазначив Маломуж.

Він додав, що російські розвідувальні системи намагаються виявити місця дислокації української ППО, але вона в Україні є гнучкою. "І те, що противник намагається її пробити, вже не працює фактично", — резюмував він.

Рейтинги не суттєво: "Якщо не буде телемарафону, то виникне медіахаос", - радник Єрмака Лещенко вимагає СБУ розібратись з критиками медіапроекту ОП

вівторок, 30 квітень 2024, 0:52

Скандальний діяч запевняє, що всі хто критикує інформаційну політику його з Єрмаком медійного дітища - або запроданці, або корисні ідіоти Кремля. Радник глави Офісу Президента Сергій Лещенко, екс-нардеп та ситуативний залізничник запевняє, що без телем...

Бронетехніка та боєприпаси: Німеччина передала нову партію військової допомоги ЗСУ

вівторок, 30 квітень 2024, 0:15

Німеччина відзвітувала щодо нового пакета військової допомоги для України, до якого увійшли додаткові засоби протиповітряної оборони, снаряди й бронетехніка. Про це повідомляється на офіційному сайті німецького уряду в понеділок, 29 квітня. До списку у...