"Не маємо інформації": Пєсков зробив цинічну заяву про застосування іранських дронів в Україні

У Кремлі збрехали, що не мають інформації про застосування в Україні іранських дронів-камікадзе. Це сталося після того, як зазначені БПЛА атакували багато областей України та вдарили по житловому будинку у Києві, вбивши 5 людей, передають Патріоти України.

Відповідну заяву на брифінгу 18 жовтня озвучив речник президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков. Його процитували пропагандистські видання.

"Ні, такої інформації не маємо. При ударах по Києву та інших містах використовується російська техніка з російськими найменуваннями", – видав він.

Також Пєсков поспішив сказати, щоб такі питання ставили Міністерству оборони. Ймовірно, розповідаючи про російські назви, Пєсков спробував приховати той факт, що іранські дрони Shahed-136 Росія маскує під назвою "Герань".

Провокують катастрофу: Окупанти обладнали пускові майданчики для своїх БПЛА біля шостого реактора ЗАЕС

четвер, 2 травень 2024, 10:56

Підрозділи активних дій ГУР МО України здобули докази використання окупантами дронів-камікадзе над ядерними реакторами захопленої росією Запорізької атомної електростанції, про це повідомляє ГУР, інформує UAINFO.org . Відео з ворожого fpv-безпілотника,...