Не Макієвкою єдиною: Окупанти зізналися про аналогічну "бавовну" у Червонопопівці і Сватовому

В окупованому селі Червонопопівка Сєвєродонецьконр району Луганщини недавно стався інцидент, подібний з "бавовною" у Макіївці. Про це зізналася російська пропагандистка Анастасія Кашеварова, у публікаціях якої інколи трапляється критика на адресу військово-політичного керівництва РФ, передають Патріоти України.

За її словами, Макіївка – не перший випадок. "Червонопопівка – аналогічна ситуація. ...Якщо виключити випадок, що "пронесло і фортануло" - (окупанти – Ред.) гинуть від артобстрілів від власної дурості, але здебільшого через недбалість і тупоголовість вищого командування", – зазначила вона.

Кашеварова опублікувала лист своєю підписниці, яка допитується, чому "про Макіївку пишуть, а про Червонопопівку ніде не було інформації, а там теж загинуло багато мобілізованих".

Журналіст Денис Казанський звернув увагу, що на скріні, де Кашеварова замалювала кількість загиблих у Червонопопівці, фігурує цифра 200. "У Червонопопівці Луганської області загинуло близько 200 людей. Спочатку російські пропагандисти приховали цю історію, але сьогодні злили й ці цифри на криворуких скрінах", – зауважив Казанський.

Крім того пропагандисти повідомили про таку ж "бавовну" у Сватовому, на що звернув увагу український блогер Роман Шрайк.

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...