"Не можуть дозволити": Політолог пояснив, чому диктатору Путіну не розказують всієї правди про ситуацію на війні

Російський політолог Аббас Галлямов підтверджує інформацію західних медіа про те, що диктатору РФ Володимиру Путіну не надають справді правдивого зведення про ситуацію на фронтах. Мовляв, це стало результатом його власної поведінки. Таку думку політтехнолог висловив в інтерв'ю "Радіо НВ", передають Патріоти України.

"Коли підлеглі приносять йому неприємні новини, то їм цей момент може стати останнім. Знаєте, гінцю, який приніс погану новину, падишахи відрубували голови. Злість на комусь треба ж зірвати, кожен із них це розуміє, оскільки він абсолютно беззахисний проти Путіна", - каже Галлямов.

За його словами, в РФ є лише один центр ухвалення рішень - Путін. Політолог наголошує, якщо умовно міністр оборони Сергій Шойгу прийде з поганими новинами, то диктатор просто усуне його та знайде "талановитішого керівника". До "фюрера" доносять новини з огляду на його власний настрій.

"Вони не можуть дозволити собі відрізнятися від нього в його настрої. Він (Путін - Ред.) демонструє картинний оптимізм, а вони підлаштовуються до нього. Це особливість авторитарного двору: не прийнято там поводитись по-особливому, відрізняючись настроєм від командира, діяти по-особливому, не погоджуватися з ним, сперечатися з ним. Не заведено це просто, от і все", - пояснив російський політолог.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...