"Не мужики при владі, а гурток рукоблудів": Українська співачка-політик планує йти в прокурори

Анастасія Приходько не стала жаліти матюків для правлячої еліти - депутатів, міністрів, чиновників і президента.
Анастасія Приходько. Фото: соцмережі.

Анастасія Приходько менше року побула в лавах партії "Батьківщина" й оголосила себе в опозиції до влади. Приходько в Facebook виявила бажання вступити до Академії прокуратури, щоб "посадити всіх", передають Патріоти України.

"Вирішила вступати до НАПУ. Стану прокурором і посаджу, с*ка, всіх до біса. У нас не мужики при владі, а гурток рукоблудства. До речі, третя вища освіта мені не завадить", - написала вона.

Приходько не стала жаліти матюків для правлячої еліти - депутатів, міністрів, чиновників і президента. Не уточнила лише, з кого почне посадкову процедуру. У коментарях до заяви Приходько поставилися з великою часткою гумору.

"Хихихи, Наська, давно треба було! Практику ти вже пройшла! Диплом - і можна працювати. Тільки кого у нас із винних судили? Тут треба вчиться на когось іншого! На чарівника Аладіна! Потер лампу, випустили джина з пляшки і немає ні тюрми, ні судів, ні тих, кого садити. Давай тільки привіт переказуй тихій орхідеї від ламаної бузку", "Знання нікому ще не заважали, але і не обіцяли нічого"," Нам вже хору Вірьовкі вистача", "Ну ти монстр. Успіхів на новому терені", "Прокурори нікого не саджають))", "Капець прокуратурі", - пишуть у коментарях.

В одному з коментарів згадали, що академію нещодавно закрили: "Академія ліквідована нещодавно прийнятям новим законодавством про прокуратуру".

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...