"Не побачив межі": Російський пропагандист спробував виправдатися за заклик "топити і палити" українських дітей

Російський пропагандист-українофоб, ведучий російського державного телеканалу RT Антон Красовський спробував виправдатися за заклики до вбивства українських дітей. Неадекватний ведучий видав, що "не зміг зупинитися", передають Патріоти України.

Примітно, що вибачення українофоб приніс після того, як пропагандистський RT припинив співпрацю з ним. Виправдання своїм цинічним та огидним словами Красовський опублікував у Telegram.

Варто зазначити, що українофоб звертався зі словами вибачення виключно до керівництва пропагандистського телеканалу, який вирішив припинити з ним співпрацю. Також він заявив, що "таке буває" і що, говорячи про вбивства українських дітей, він "не зміг зупинитися".

"Слухайте, мені по-справжньому ніяково, що я якось не побачив цієї межі. Про дітей. Ну буває так: сидиш в ефірі, тебе несе. І ти не можеш зупинитися. Я перепрошую у всіх, хто отетерів від цього. Перепрошую у Маргарити, у всіх, для кого це здалося диким, немислимим і непереборним. Сподіваюся, ви мені вибачте", – написав українофоб.


Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...