Не шкодує нікого! Трюдо ізолювали через коронавірус, Трамп - під загрозою зараження

У прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо запідозрили коронавірус, а глава президент США Дональд Трамп контактував із зараженим бразильським політиком.

Офіційний представник Трюдо Камерон Ахмад повідомив у Twitter, що прем'єр перейшов в режим самоізоляції і працюватиме з дому, так як його дружина відчула ознаки вірусного захворювання. Він уточнив, що вона нещодавно повернулася з Великої Британії, а минулої ночі відчула невеликий жар.

"За порадою лікаря прем'єр-міністр продовжує свою діяльність, стежить за собою, у нього симптомів немає. Проте в цілях обережності прем'єр-міністр вирішив ізолювати себе і працювати з дому, до тих пір, поки не будуть отримані результати тестів Софі", – написав Ахмад.

Тим часом коронавірус виявили у представника уряду Бразилії Фабіо Вайнгартена, який за пару днів до цього зустрічався з президентом США Дональдом Трампом, повідомляє Folha De S.Paulo. Він супроводжував президента Бразилії під час його поїздки в США. Зараз Вайнгартен перебуває на карантині.

У Росії вночі зазнав удару черговий НПЗ

четвер, 2 травень 2024, 8:28

Влада краю пояснила вибухи атакою нібито українських безпілотників на завод та роботою ППО. . Місцеві мешканці спочатку повідомили про характерний звук двигунів безпілотників, а потім про три вибухи. Представники влади заявили, що три безпілотники н...

Нова загроза? РФ готує до спуску на воду два кораблі для Чорноморського флоту, один з них - носій ракет "Калибр"

четвер, 2 травень 2024, 8:05

Найближчим часом у РФ має відбутись спуск на воду двох кораблів, які призначені для Чорноморського флоту: малого ракетного корабля проєкту 22800 "Каракурт", який має назву "Тайфун" та патрульного корабля проєкту 22160 типу "Василий Быков", який має наз...