Не сховається ніхто? У Росії вигадали "геніальну схему" для вручення повісток

В Росії, де, за даними української розвідки, скоро має розпочатися нова хвиля мобілізації, вигадали ще одну схему для вручення повісток. Тепер їх видаватимуть і в банківських установах, зазначають Патріоти України.

Як повідомляє Міжнародна розвідувальна спільнота InformNapalm в Telegram, "геніальну новорічну схему" на 2023 рік запропонували в Центробанку РФ. "Голова Центробанку Росії Ельвіра Набіулліна розіслала листа банкам з вимогою в січні 2023 запрошувати боржників і вручати повістки для мобілізації, пропонувати підписати контракт на проходження служби у ЗС РФ", – йдеться у повідомленні.

При цьому у разі відмови підписувати контракт пропонується викликати поліцію і фіксувати це на відео. "Таким чином, якщо боржник буде 300-м, то сплатить борг з грошей за поранення, а за 200-го борг сплатять його близькі з "гробових". При будь-яких варіантах банки в плюсі, крім "зниклого безвісти", – додали в InformNapalm.

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...