"Не умением, а числом" - це головний девіз російської армії останніх століть": Денисенко пояснив, чому Путін збільшує чисельність ЗС РФ

"1. Не умением, а числом. Це головний девіз російської армії останніх століть. Інакше воювати вони не вміють", - пише у своєму блозі Вадим Денисенко, коментуючи рішення Путіна збільшити чисельність армії РФ, передають Патріоти України, і продовжує:

"2. Путін не може провести відкриту мобілізацію. Скрита провалюється. Тому це буде гібридна мобілізація. І тут все буде складно: народ точно цього дуже боїться.

3. Треба лякати Захід. Зараз багато хто вважатиме, що це крок до подальшої експансії на Захід. Насправді - це латання дірок, які вже видні після 6 місяців війни.

4. Реально ці 137 тисяч з‘являться не раніше середини 2023 року (оптимістичний сценарій). А ще їх треба навчити, одягнути і озброїти.

5. Вибираючи між модернізацією техніки і вкладанням грошей саме сюди, генерали Путіна ідуть перевіреним способом: трупів забагато не буває.

6. Путін прийняв рішення воювати до останнього. В перспективі 6 місяців пересічні росіяни відчують погіршення життя. В перспективі року - РФ буде відчувати себе достатньо погано.

7. Наше ключове завдання витримати. Насправді, у них немає сил для того, щоб зламати ситуацію на фронті. Але нам потрібно більше зброї".

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...

Треба закрити небо: Пісторіус попросив Швейцарію передати Україні Patriot

середа, 8 травень 2024, 17:44

Німеччина виступила з ініціативою щодо зміцнення протиповітряної оборони України. Так, нещодавно міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус попросив свою швейцарську колегу Віолу Амхерд поставити Києву систему Patriot. Однак переговори явно не привели н...