"Не здатні ні на що, окрім як підборами клацати та гарні доповіді писати": Пригожин у черговий раз розніс армію Шойгу

Російський бізнесмен, власник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин прокоментував суперечки з міністерством оборони Росії. Його заяву 27 жовтня розповсюдила пресслужба компанії "Конкорд" на сторінці у соціальній мережі "ВКонтакте" (заборонена в Україні), передають Патріоти України.

За словами Пригожина, єдиний, хто "ефективно діє" під час вторгнення Росії в Україну – це найманці, тому що вони пройшли вже "десятки воєн". І, на відміну від штатної армії, мають бойовий досвід.

"А багато хто з тих, хто є так званими кадровими [військовими], не навчилися нічому, окрім як підборами клацати, цяцьки носити і гарні доповіді писати", – цитує бізнесмена пресслужба.

Водночас, звертаючись до глави Чечні Рамзана Кадирова, він закликав до того, щоб найманці "орали", а інших забрали з поля бою. Нинішнього главу окупаційних військ Сергія Суровікіна він вважає винятком.

"Нехай орачі далі працюють заради перемоги та мінімізації втрат, а нероби, Рамзан Ахматович знає, про кого я кажу, мають негайно забратися", – сказав він.

13 жовтня російський правозахисник Володимир Осєчкін повідомив, що у Росії готують змову, внаслідок якої власник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин, глава Чечні Рамзан Кадиров і командувач російськими військами в Україні Сергій Суровікін планують обійняти високі посади.

Хочуть влаштувати "торг": Лавров висунув умову для мирних переговорів з Україною

понеділок, 6 травень 2024, 12:56

Формула миру, яку запропонував президент України Володимир Зеленський, є "русофобською та ілюзорною". Про це заявив очільник МЗС Росії Сергій Лавров журналісту боснійсько-сербського телеканалу "АТВ", передають Патріоти України. . Лавров стверджує, що М...

Буде тиснути: ЗМІ розповіли, чого очікувати, від переговорів Макрона та СІ Цзіньпіна

понеділок, 6 травень 2024, 12:30

Президент Франції Еммануель Макрон, під час візиту до Парижу китайського лідера Сі Цзіньпіна, тиснутиме на колегу, аби той змусив Російську Федерацію припинити війну проти України, передають Патріоти України з посиланням на Associated Press. Серед пи...