"Нехай віддадуть свою землю Путіну": Данілов розніс адептів "угоди" з Росією на Заході

Дипломатам західного світу, які закликають до територіальних поступок РФ з боку України, слід віддати свої землі директору країни-агресорки Володимиру Путіну, передають Патріоти України.

Буде цікаво поспостерігати за реакцією на подібні рішення їхнього суспільства. Німеччина і Франція вже брали участь у перемовинах з Росією щодо війни проти Грузії та України, які завершилися втратою територій. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

Під час розмови з журналістом Sky News він сказав про те, що деякі європейські діячі, які закликають до територіальних компромісів з Москвою, навряд чи б пропонували подібні ініціативи, якби проблема стосувалася їхніх держав.

"Нехай вони [ці західні дипломати] віддадуть свою землю Путіну! Я хочу подивитися, як відреагує їхнє суспільство, їхні виборці та їхні діти", – сказав Данілов.

У матеріалі сказано, що автор інтерв'ю під час бесіди нагадав про думки деяких високопоставлених дипломатів в Європі з приводу завершення війни Росії проти України. Вони обговорювали питання про те, чи може Київ піти на "угоду" з Москвою щодо територій, відмовившись від захоплених з 2014 року земель в обмін на вступ до НАТО.

Журналіст також акцентував увагу на тому, що коли він заговорив про такі "ідеї", погляд секретаря РНБО став лютим. "Я не знаю, з ким ви розмовляєте в Європі і яке відношення ці люди мають до нашої незалежності", - різко зауважив чиновник.

За його словами, не можна домовлятися з терористами, оскільки в такому випадку їх амбіції будуть тільки зростати. Приклад - війни проти Грузії та України на Донбасі.

"Нагадаю. Свого часу французький діяч [експрезидент Ніколя Саркозі] намагався вести перемовини з Росією щодо Грузії - Грузія втратила частину своїх територій. Після того, як діячі Франції та Німеччини змусили нас підписати Мінські угоди [у 2014 році], ми втратили частину Донецької та Луганської областей, але не припинили за них воювати і не припинили їх захищати, тому що вони наші", - нагадав Данілов.

Крім того, він назвав Путіна сучасним Гітлером і припустив, що на сучасну РФ чекає доля нацистської Німеччини. "З 1941 по 1945 рік Німеччина перебувала у стані війни майже з усім світом. У травні 1945-го вона залишилася в руїнах. Те ж саме станеться і з Росією. Вони приречені на це", - підкреслив Олексій Данилов.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...