Нема чого сказати росіянам? Путін не проводитиме традиційну "пряму лінію" в червні

Президент Російської Федерації Володимир Путін відмовився від щорічної "прямої лінії" в червні. Нові терміни проведення заходу не називають. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти України.

"Пряма лінія не може відбутися в цьому місяці", - заявив прес-секретар глави Кремля Дмитро Пєсков. При цьому він додав, що нові терміни проведення "прямої лінії" невідомі, але підготовка нібито ведеться. Водночас Пєсков не назвав причину скасування традиційного заходу.

Раніше спікер Путіна анонсував проведення "прямої лінії" після Петербурзького міжнародного економічного форуму, який запланований на 15-18 червня. Варто відзначити, що починаючи з 2001 року "пряму лінію" проводили щорічно, крім 2004 року, 2012 і 2020 років. У прямому ефірі росіяни задають Путіну питання.

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...