Нема дна: Топ-пропагандист Соловйов отримав від Пушиліна звання "героя ДНР" і став посміховиськом навіть серед своїх

Кремлівський топ-пропагандист Володимир Соловйов отримав звання "героя" незаконної маріонеткової "ДНР" від ватажка псевдореспубліки Дениса Пушиліна. Ця новина викликала критику та глузування навіть серед фанатів "СВО".

Про те, що пособнику Кремля присвоїли нову нагороду, стало відомо 23 жовтня. Пушилін особисто повідомив про це, пояснивши, що пропагандист нібито "допомагає Донбасу".

"Окрім інформаційного фронту, на якому Володимир Рудольфович активно підтримує Донбас довгі роки протистояння, він увесь період "СВО" – часто на передовій. Мало залишилося місць, де він не побував – у самій гущі подій, причому те, що він робить, як допомагає, багато в чому залишається за кадром", – стверджує ватажок "ДНР" на своєму Telegram-каналі.

"А чим він допомагає? Щось не чула жодного разу. І в Донецьку його немає, і допомогу він начебто не возить до прифронтових зон", – написала читачка, яка підтримує російську агресію проти України.

"Заслужив. Тепер варіант один – довічне", "Ото вже, немає слів", "За які заслуги?" "Зозуля хвалить півня", – обурюються користувачі мережі в коментарях у Twitter.

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...