Несподіваний поворот: Геннадій Москаль став адвокатом екс-голови київського "Беркуту"

Екс-губернатор Луганської та Закарпатської областей Геннадій Москаль став адвокатом колишнього голови київського “Беркуту” Володимира Александрова. Про це повідомляє “Автомайдан” у Twitter, передають Патріоти України.

“Спочатку розслідуєш обставини розстрілів у Києві 18-20 лютого 2014 року, а потім захищаєш у суді екс-голову «Беркуту». Йдеться про Геннадія Москаля, який є адвокатом Володимира Александрова, колишнього керівника київського “Беркуту”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Александров звільнився з “Беркуту” ще до початку революції Гідності, проте підтримував затриманих за розстріли мітингувальників. Також уточнюється, що Москаль після Майдану був головою Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради, яка розслідувала обставини розстрілів.

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...

"Підриваються наші бійці та техніка": Російські окупанти скаржаться на українські ДРГ, які заходять із Сумщини

неділя, 5 травень 2024, 17:43

Російські окупанти скаржаться, що українські ДРГ активізувалися з боку Сумщини і створюють проблему для їхнього особового складу та техніки. Про це розповів командир російської інженерно-саперної роти, передають Патріоти України. За його словами, украї...