"Невдоволення наростає": Колишній спічрайтер Путіна розповів, скільки росіян насправді затято підтримують війну проти України

Спічрайтер диктатора РФ Володимира Путіна у 2088-2010 роках Аббас Галлямов вважає, що в країні-агресорі Росії нібито лише 10% ідейних прихильників війни. На його думку, Кремль мав ситуативну підтримку понад половини громадян, проте через погіршення рівня життя та провали окупаційної армії в Україні підтримка Путіна зменшується, передають Патріоти України.

Більше того, Галлямов упевнений, що в Росії нібито близько третини громадян перебувають в опозиції до воєнного злочинця Путіна. Про це він заявив в авторській колонці для каналу "Можемо пояснити".

За словами Галлямова, у Кремлі можуть покладатися нібито лише на 10% росіян, які являють собою стійке антиліберальне крило. Політтехнолог зазначає, що лише цей прошарок громадян країни-терориста підтримують агресивну політику Путіна, зокрема війну проти України.

Крім того, колишній спічрайтер Путіна вважає, що близько 20% росіян "загалом згодні з риторикою Кремля", але нібито незадоволені репресіями. Ще 10% росіян він вважає "напівлоялістами", які підтримуватимуть тих, за ким сила.

Водночас Галлямов упевнений, що послідовних противників режиму Путіна та війни проти України в Росії близько 8%, ще 15% нібито виступають проти війни, але бояться відкрито висловлювати свої демократичні настрої.

Колишній спічрайтер диктатора вважає, що чверть населення Росія "аполітична та нестійка у симпатіях", тому нібито лише під впливом кремлівської пропаганди ці люди підтримали війну. Експерт вважає, що саме у цього прошарку населення швидко тане інтерес до війни і наростає невдоволення якістю життя.

"Війна і особливо репресії розширили електорат Путіна, але лише на якийсь час: нездатність перемогти Україну розмивають базу підтримки режиму", – резюмує експерт.

"Скоріш за все, це буде в районі...": Екскомандир полку "Азов" оцінив підготовку росіян до нового наступу

понеділок, 6 травень 2024, 14:30

Російські війська готуються до нових наступальних дій. Зокрема, окупанти перекидають сили до Луганської і Донецької областей. Про це розповів заступник командира 3-ї штурмової бригади, екскомандир полку "Азов", майор ЗСУ Максим Жорін в ефірі проєкту "Н...

"Егоїстичний, зарозумілий і стратегічно необґрунтований крок": Брайза "розніс" позицію Білого дому щодо ударів по російських НПЗ

понеділок, 6 травень 2024, 13:59

Колишній радник держсекретаря США Метью Брайза висловив різку критику на адресу Білого дому через їхнє прохання до України утриматися від ударів по нафтопереробних заводах на території Росії Про це він розповів у інтерв’ю для програми "Студія Захід" на...