"Nexta - ви просто боягузливі пі**раси": Український нардеп несподівано підтримав Лукашенка та пригрозив карою "ворогам народу"

Народний депутат від "Слуги народу" Євген Шевченко похвалив Олександра Лукашенка, грубо висловившись при цьому на адресу критиків невизнаного президента Білорусі. Відповідний пост 10 березня український політик опублікував у своєму Telegram, передають Патріоти України.

Також Шевченко пообіцяв разом з ним показати, як "світом правити в інтересах простого народу". Об'єктом різких і нецензурних висловів нардепа став Telegram-канал Nexta, який фактично є рупором опозиції Білорусі, і веде хроніку акцій протесту після президентських виборів у цій країні.

"Nexta - ви просто боягузливі пі**раси. Всі, хто на Батьку ллють цю брехню, кінчені му**ки та виродки. Лукашенко від народу і для народу. І ми разом, вам ще покажемо, як правити світом на благо простого народу", - написав Шевченко.

Також депутат звернувся до українців та розповів про "іноземних агентів" і "ворогів народу". "Почекайте ще трохи. Ми проженемо цих закордонних агентів, що заполонили нашу країну, як у владі, так і в ЗМІ. Буде їм ще народний суд. Всі вороги народу будуть засуджені та покарані", - йдеться у публікації. Свій емоційний пост Шевченко закінчив фразою "З нами Бог, з нами народ - великої України!"

Зауважимо, що в "Слузі народу" вже порушувалося питання про виключення нардепа Євгена Шевченка з фракції. Спочатку про такі санкції у партії заговорили після участі політика в ефірі російського телебачення, де він повторював риторику Кремля щодо ситуації на Донбасі.

Також нардеп нерідко на просторах інтернету розповідав про "адептів Держдепу США і Сороса" в Україні та інше. Пізніше Шевченка "відзначився" поїздкою до Білорусі, де в Мінську фотографувався з представником режиму Лукашенка. Наприкінці 2020-го глава фракції "СН" Давид Арахамія на прес-конференції заявив, що Шевченко регулярно просить виключити його з фракції.

“Буде масований удар”: Жданов попередив про ракетну атаку ворога по Україні

субота, 4 травень 2024, 10:56

Російська армія може завдати масованого ракетного або комбінованого удару по Україні з початком її наступальних дій на сході та північному-сході. Про це в коментарі сайту ТСН.ua розповів військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України. “Я н...

Таких є 5: Військовий експерт назвав головні проблеми, з якими зіткнулась українська армія на сході

субота, 4 травень 2024, 10:50

Російський прорив під Очеретиним має потенціал "перерости у великий прорив", вважає Маркус Рейснер, полковник австрійських збройних сил. У гіршому випадку Україні загрожує локальне обвалення фронту, пише n-tv, передають Патріоти України. «Ситуація на ...