"Незрозуміло, за кого і за що": Калінінградські "мобіки" підняли бунт, відмовляючись йти у "м’ясний штурм" на неминучу смерть (відео)

Калінінградські "мобики" збунтувалися і відмовляються йти у самовбивчі штурми. Вони розповідають про суїциди серед товаришів по службі, величезні втрати, покарання для тих, що "провинилися", і скаржаться на "донецьких".

Про це окупанти розповіли командиру 1004 року полку, в якому вони служать, у відповідь почули що їхня позиція "заслабка". Відео зі скаргами окупантів командиру опублікував паблік "Обережно, новини". На опублікованому ними відео знято розмову мобілізованих із Калінінграда, яких перекинули до Донецької області, передають Патріоти України.

"Цьому діалогу передували численні скарги мобілізованих на командування "ДНР" та відеозвернення до президента. Після цього до службовців 1004 року полку до військової частини "ДНР" нарешті приїхав командир з Калінінграда. Мобілізовані в деталях описали йому штурми, на яких "за тиждень гине рота". Висловилися про командування "ДНР", яке сепарується від них, відправляючи на самогубні штурми, не надаючи підтримки, і поділяючи армію на "своїх і чужих". А також зажадали звільнити товаришів по службі, яких посадили в ями - імпровізаційні в'язниці для тих, хто "провинився" (відмовилися йти на штурм)", – коментують відео в "Обережно, новини".

У ході розмови "мобіки" називають себе "м'ясом", прогнозують, що поляжуть усі у "першому, максимум другому бою" і заявляють, що "донецькі" "сидять нахабно, з усією технікою", поки росіян женуть на забій навіть без засобів зв'язку.

Також загарбники не розуміють, "за кого і за що" мають гинути. "Мобіки" заявили, що краще сядуть у в'язницю на "5, 7, 10 років" і сказали, що готові самостійно вирушити на територію РФ.

"Ми, су*ка, такі злі після загибелі наших товаришів, ми пішки дійдемо, на таксі поїдемо. Воюйте самі на ***! Будете катувати-е****, потім половина віку собі вкоротить. Ви хочете тут суїцидів?" – обурюються росіяни на відео.

При цьому суїциди, судячи з розмови, вже стали в окупаційній армії практично буденним явищем."Ви бачили тут калюжу крові? Людина не пішла на штурм, натиснула на спусковий гачок, бо розуміла куди йде", – заявляє один із "мобіків".

У ході розмови росіяни відмовилися йти на штурми та пообіцяли, що якщо когось із них відправлять на передову – "буде пи*дець". За словами мобілізованих, вони вимагають перевести їх у тероборону, де вони нібито мають служити.

Проте командир полку, вислухавши скарги і претензії калінінградців, дійшов висновку, що єдина причина їхнього обурення полягає в тому, що їх "недовчили". Коли ж отримав відповідь, що у калінінградців "багато претензій, озвучених неодноразово", заявив, що їхня "позиція слабка". За словами окупанта, рішення перекинути "мобіків" на окуповану частину Донецької області" прийнято відповідно до наказу Міноборони. І що через "ваші скарги кажуть, що калінінградці як кістка в горлі".

У результаті "бунтарі" на відео замість вимог щодо виведення із зони бойових дій попросили дати їм відпочити.

За їхніми словами, після чотирьох діб без сну на передовій вони повернулися до частини, проте їм не дали спати. "Влетіли "маски" мало не зі шмоном, мало не зносячи двері, потім ще раз, і ще... Кошмарили. Зараз не до розмов", – заявив один із "мобиків". На цьому запис обірвався.

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...