Новий удар долі по іменитому зраднику: У Криму арештували власника парку левів, котрий вітав російських "визволителів", поки сам не втрапив під важкий "каток" окупантів

Підконтрольний Росії Білогірський районний суд заарештував кримського бізнесмена власника ялтинського зоопарку "Казка" і парку левів "Тайган" Олега Зубкова, який не з’явився на суд, зазначають Патріоти України.

У справі укушеної туристки Ольги Соломіної суддя Тетяна Балема винесла рішення про арешт Зубкова на два місяці.На директора парків наділи наручники і відвели в поліцейську дільницю. За словами адвокатів, вони будуть працювати, щоб Зубкова відпустили достроково.

В пресслужбі суду заявили, що суддя винесла рішення про арешт на два місяці, так як є побоювання, що звинувачений виїде за кордон.

У липні 2018 року повідомлялося, що лев вкусив туристку Ольгу Соломину в сафарі-парку "Тайган". За словами жінки, в момент нападу хижака директор "Тайган" Олег Зубков був поруч, але "не зміг відразу втихомирити своїх тварин".

Сам Зубков стверджує, що Соломіна була в нетверезому стані і "тіпала лева за гриву", через що він і вкусив нахабу.

Нагадаємо, після першої ейфорії через повернення в "родную гавань" Зубков швидко зрозумів, що жити і вести бізнес як за України йому ніхто не дасть. Власник зоопарків почав голосно заявляти, що через переділ власності на півострові готовий залишити свій бізнес і перебратися в материкову Україну.

Зубков стверджує, що протягом п'яти років не може оформити документи на земельні ділянки, де знаходиться його власність. За роки анексії Криму Зубков відвідав понад 500 судових засідань, пов'язаних з численними штрафами і звинуваченнями на його адресу з боку підконтрольних Кремлю кримської влади.

"У різних країн - різні страхи": Прем’єрка Естонії назвала причину, чому Україну підтримують недостатньо

субота, 18 травень 2024, 21:59

Прем'єр-міністерка Естонії Кая Каллас вважає, що достатній підтримці України з боку вільного світу перешкоджає страх. Про це вона сказала в суботу на дискусії конференції Леннарта Мері про підтримку України, її цитує ERR, повідомляють Патріоти України....

Намагаються якось захиститись від "бавовни": РФ зміцнює військово-морську базу в Новоросійську, - "Атеш"

субота, 18 травень 2024, 21:30

Партизанський рух "Атеш" фіксує зміцнення Росією військово-морської бази Чорноморського флоту в Новоросійську. Про це повідомляє "Атеш". Зазначається, що російські окупанти встановлюють різні засоби оборони проти морських безпілотників. Крім цього вони...