"Ну, як вам цей рік, насміялися?": Нардеп Гончаренко тонко потролив Зеленського в своєму новорічному привітанні (відео)

Народний депутат Олексій Гончаренко оригінально привітав країну з наступаючим Новим роком. Своє відеозвернення він записав на тлі того, як Володимир Зеленський грає на роялі без рук в гучному номері "Вечірнього кварталу", повідомляють Патріоти України.

"Ну як вам цей рік, насміялися? Римляни говорили, що історія держави - це історія їх правителів. І вони створили велику державу. А подивіться на цього "клоуна". Це і є сучасна історія України. Смішно? Вже не зовсім. Соромно? Так. Як жалюгідний блазень на троні короля", - звернувся до українців Гончаренко.

У вітальному відео нардеп зробив посилання на свій минулорічний ролик, в якому бажав українцям в 2020 викинути "зелень". "Рік тому я говорив вам, що пора викидати "зелень"! І результати місцевих виборів, рейтинги, рівень довіри показують, що нам це вдалося. Ми викинули "зелень", а в наступному році пора викидати і "клоуна". З Новим роком, українці!", - зазначив Олексій Гончаренко.

Не панацея? Черник пояснив, чому Україні не варто робити ставку на ракети від Німеччини

понеділок, 29 квітень 2024, 16:44

Німецькі ракети Taurus, які Олаф Шольц не поспішає передавати Україні, допомогли б Силам оборони, але не змінили б хід війни. Таку думку в ефірі телемарафону висловив військовий експерт та полковник запасу ЗСУ Петро Черник, передають Патріоти України....

Скандальна норма: Чому чоловікам за кордоном не продовжують закордонних паспортів - пояснення консула й адвоката

понеділок, 29 квітень 2024, 16:30

Припинено прийом нових заяв на вчинення консульських дій від певної категорії українців, а саме чоловіків, віком 18-60 років, які тимчасово перебувають за кордоном. Виняток становлять лише оформлення посвідчення особи на повернення в Україну. Такі дії ...