"Николаевское направление все собирается и уходит нах** в Россию, говорят заходить будем через Белоруссию": Окупант розповів другу про відступ (аудіо)

Військовий РФ розповів другу про запланований відступ з Миколаївського напрямку та можливу передислокацію до Білорусі. Про це йдеться в перехопленні Головного управління розвідки Міноборони, інформують Патріоти України.

"Наше направление Николаевское, ночью, все собирается и уходит нах#й в Россию. Отдаем все позиции, все п#здец. Я не верил до последнего, пока не приехал командир дивизиона подполковник и это не сказал. Разь#бывают по всм направлениям, #баный в рот, ничего сделать не можем. Но говорят заходить будем через Белоруссию, мы. Сейчас вот соберут всех туда" , - розповідає окупант.

Загарбник у розпачі, що доведеться відступати. "Сколько здесь на нашем Николаевском направлении умерло народа, сколько бл#дь. Это п#здец сколько. Тысячи людей отдали жизнь, чтоб забрать эту территорию. А по итогу, бл#дь, отдаем ее так просто. Братан, ты бы видел, что здесь происходит. Это п#зда, нах#й, какое здесь очко. Про#бали все на свете, нах#й. А дальше че будет? Всю Россию отдадим?", - жаліється рашист.

Крах все ближче: Росія платить рекордні 25% бюджету за параною Путіна, - розвідка США

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:57

"Параноїдальний страх" російського диктатора Володимира Путіна перед нібито спробами Заходу "обмежити владу Росії" призвів до витрат приблизно 25% державного бюджету РФ на мілітаризацію, заявила директорка Національної розвідки США Евріл Гейнс, передаю...

Якщо Путін зважиться: РФ захопить країни Балтії за сім днів, реакція НАТО буде довшою, - Скібіцький

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:52

Російська Федерація може захопити країни Балтії за сім днів, при цьому реакція НАТО буде довшою. Про це заявив представник ГУР МО України Вадим Скібіцький, передають Патріоти України. За його словами, найбільшим невідомим чинником війни є Європа. Якщо...