Обійняв посаду "завідуючого сектору житлово-комунального господарства": На Харківщині затримали чергового колаборанта (фото)

Колаборантові, який під час окупації обіймав посаду "завідуючого сектору ЖКГ" повідомили про підозру. Відповідну інформацію опублікувала Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти України.

За даними досудового розслідування, на початку червня у селищі Савинці (колишній Балаклійський, укрупнений Ізюмський район) місцевий мешканець пішов на співпрацю з росіянами.

"Так, чоловік погодився на пропозицію ворожої армії та обійняв посаду "завідуючого сектору житлово-комунального господарства". Наприкінці червня колаборант навіть встиг юридично "оформити" трудові відносини, уклавши договір з "головою" окупаційної адміністрації Балаклії. Псевдоначальник, щоб догодити представникам Росії, виконував низку функцій: організовував та проводив колективні наради, надавав розпорядження працівникам щодо виконання робіт", — розповіли у прокуратурі. Чоловіка підозрюють за ч. 5 ст. 111-1 Кримінального кодексу України (колабораційна діяльність).

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...