Обіцяють, що Христос спасе: У РФ вигадали новий "креативний" метод вербування (фото)

Як у Росії вербують окупантів – фотодоказ

Російський маразм не має меж. І коли здається, що дно вже давно пробили і далі падати нема куди, росіяни доводять зворотнє. Аби задовільнити імперські амбіції бункерного диктатора, російській армії потрібно більше гарматного м'яса.Тому у країні-агресорці вигадали нові методи вербування у "м'ясні батальйони", повідомляють Патріоти України.

У російських містах вже з'явилися оголошення, що більше схожі на похоронні таблички на могилах. "Вступай до лав російської священної армії і будеш врятований Ісусом Христом!", – йдеться на табличці.

Що ж, перевірити, чи дійсно Ісус "врятує окупантів", змоги в росіян немає. Адже скарг з "того світу" поки що не надходило.

У Повітряних силах розповіли про навчання пілотів на F-16

вівторок, 7 травень 2024, 14:56

В Україні очікують якнайшвидшого прибуття винищувачів F-16. Тим часом українські пілоти проходять три етапи навчання та підготовки для опанування судна. Про це в ефірі телемарафону заявив речник Командування Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш, передають Па...

"Не чекайте, поки ворог прийде до вашого дому": Українська армія на тлі виснаження пробує новий стиль рекрутингу, - WSJ

вівторок, 7 травень 2024, 14:44

бройні сили України пробують новий спосіб рекрутингу, намагаючись таким чином поповнити лави виснажених підрозділів на передовій. Про це йдеться у матеріалі The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Для цього все частіше з'являються реклама ...