"Обростуть шерстю і смоктатимуть лапи": Хакери запустили на ТБ у Криму оповідання Леся Подерв'янського про плани Бога на РФ (відео)

Пропагандистське російське телебачення в тимчасово окупованому Криму вкотре зламали. Цього разу хакери запустили в ефірі саркастичне оповідання українського письменника Леся Подерв'янського "Операція VZV" - про те, що так звана "спецоперація" Кремля насправді придумана Сатаною, щоб за наказом Бога покарати росіян, передають Патріоти України.

Відповідним роликом 25 листопада поділилася пресслужба Управління стратегічних комунікацій Апарату головнокомандувача ЗСУ. Як видно на відео, Подерв'янський "віщав" на різних телеканалах кремлівської пропаганди, зокремана "Первом" та "Россия 1".

"Хакери запустили оповідання Леся Подерв'янського на кримському ТБ про плани Бога на Росію. У них світло є, нехай просвітлюються", – пожартували автори посту.

Пропонуємо повний текстовий варіант оповідання українського письменника:

"Операція Vel'ZеVul.

Вранці, о 9:00 за київським часом, Бог викликав до себе Сатану. Той припхався похапцем, темні кола і набряки під очима свідчили про безсонну ніч, на умовно білій сорочці застигли рожеві сліди портвейну і плями від португальських сардин в олії.

– Ти запізнився на пів хвилини, і від тебе смердить, – сказав Бог невдоволено, – та ще й без краватки, це неповага.

– Прости, Господи, – пробелькотів нечистий, – стільки клятих справ, не сплю ночами.

– Працюєш вночі? – сказав Бог. – Хочеш бути схожим на Сталіна?

– Це мій найкращий учень, – сказав Сатана, скромно опустивши очі долу, і пропалив поглядом дірку в паркеті.

– Від тебе сама тільки шкода, ніякої користі, – пробурчав Бог. Він простягнув палець, і з дірки, що смерділа столярною майстернею, виросла червона тропічна квітка. Здоровезний бутон розкрився, спеціальнонавчена обізяна вилізла з квітки, пов’язала чорту краватку і плюнула на сорочку. Набряки під очима, плями й інші сліди нічного гультяйства зникли, Сатана посвіжішав і став схожий на Джеймса Бонда, загальне враження псували тільки червоні оченята.

– Віндзорський вузол, – сказав Бог задоволено. – Запам’ятай – безкінечний тільки я, але не моє терпіння.

– Це більше не повториться, Господи, – запопадливо сказав Сатана, – я сумлінно виконую Ваші накази.

– Я відділив світло від темряви, небо від землі, правду від брехні і добро від зла зовсім не для того, щоб якісь покидьки зараз все перемішали, – сказав Бог. – Ці так звані "русскіє" перейшли межу, вони порушили мої закони. Я міг би спопелити їх одним подихом, як вже робив багато разів. Але зараз мені цього замало. Я хочу, щоб вони страждали довго, і вони мають влаштувати це собі власноруч, без мого втручання. Але ти маєш їм в цьому посприяти.

– Я розробив "спецоперацію Vel'ZеVul" і помітив їх своїми знаками, – сказав Сатана, трохи ніяковіючи.

– В скромності тобі не відмовиш, – сказав Бог. – Заради мене, тільки не вдавай із себе скромнягу, однієї дірки в моєму паркеті цілком достатньо.

– Я поставив на їх чолі конченого м*дака, він не зробить жодної помилки.

– Так, як минулого разу з Горбачовим? – спитав Бог.

– Ще краще, – сказав нечистий, – Горбачов почав з того, що позбавив їх горілки, а цей почав з цукру, туалетного паперу і жіночих прокладок. Вони обростуть шерстю і будуть сосати лапи.

– Я єсть любов, – сказав Бог".

Тактика стала "гнучкою": Росія перехопила ініціативу на фронті, але ЗСУ демонструють "стійку оборону", - німецький генерал

четвер, 28 березень 2024, 9:57

Глава ситуаційного центру по Україні при міністерстві оборони Німеччини генерал-майор Крістіан Фройдінг оцінив поточну ситуацію на фронті, вказавши, що росіяни перехопили ініціативу на суші та в повітрі, однак українські сили демонструють "стійку та ст...

Росія готує новий наступ: Наступні 5-8 місяців можуть стати вирішальними в війні в Україні, - The Economist

четвер, 28 березень 2024, 9:55

Протягом найближчих кількох місяців, російська окупаційна армія може посилити свій наступ. Водночас Україна зіткнулася з проблемами зі зброєю, мобілізацією та будівництвом оборонних споруд, передають Патріоти України. Про це пише The Economist. Українс...