Обстріл Києва ракетами: Окупанти поцілили у будинок, де поселилася жінка з Сєвєродонецька (відео)

Сьогодні рашисти атакували Київ ракетами. Ворожий снаряд поцілив у багатоквартирний будинок, де жила жінка з Сєвєродонецька. Жінку з трьома котами та собакою, яка сиділа на подвір'ї, помітила журналістка 1+1 Наталія Нагорна, вона зняла з нею відео та розмістила його на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Мешканка Сєвєродонецька переїхала до Києва. Вона не залишила своїх тварин у небезпеці. Трьох котів та собаку жінка взяла з собою. Після ранкового "прильоту" вона знов зібрала усіх тварин та евакуювалася з будинку, куди потрапили окупанти.

Журналістка побачила, що жінка плаче. Виявилося, сльози з очей сєвєродончанки текли не тільки через те, що вона злякалася. Жінка вже знає, що таке ворожі "прильоти". Переживати цей жах знову, особливо після переїзду та сподівань на мирне життя, дуже важко.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...