Очільник Піднебесної зробив невдалу ставку: Сі Цзіньпін може програти наступні вибори через Путіна

Китайський лідер Сі Цзіньпін може не стати головою держави втретє через зв'язки з Володимиром Путіним. Про це заявив економіст Іван Ус у ефірі телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"Є певна теорія, що тісні звʼязки китайського президента і Володимира Путіна можуть завадити Сі Цзіньпіню стати президентом Китаю втретє. У Китаї розуміють, що ставка Сі Цзіньпіня на Путіна була невдалою", - пояснив експерт.

За словами Уса, Китай поступово змінює позицію щодо Росії.

"Наразі складається враження, що Китай бачить, що Росія не досягла поставлених цілей, тому китайська влада робить кроки, які демонструють небажання підтримувати росіян.

Ми бачимо, що Путін по безпілотники поїхав не в Китай, а в Іран, хоча якість китайських безпілотників в рази краща.

Так само через Казахстан Китай передає Росії повідомлення, що не буде підтримувати політику Кремля", - підсумував він.

Джерело: Еспресо.ТV

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...