"Оч.умелые ручки скреп": У Росії після рішення влади сповільнити Twitter "лягли" державні сайти

Роскомнагляд заявив про те, що роботу Twitter сповільнять на всіх мобільних пристроях і половині стаціонарних.

10 березня сайти Кремля, уряду, прем'єр-міністра і Роскомнадзора не працювали близько двох годин. Збій стався після оголошення про уповільнення роботи Twitter, передають Патріоти України.

Також збої спостерігалися на сайтах Слідчого комітету, Мінекономрозвитку, Держдуми і Мінфіну. При цьому джерело видання "Znak" в парламенті зазначило, що в будівлі пропав інтернет, при цьому Wi-Fi працює. "Виконувати свою роботу через збій фізично неможливо. Робота просто встала", - сказав співрозмовник.

На сайті сервісу DownDetector є інформація про тисячі повідомлень про збої "Ростелекома" за останні 1,5 години. Цікаво, що раніше в Роскомнагляді повідомили, що 10 березня почали вживати заходів для уповільнення роботи Twitter. Це нібито стало заходом у відповідь на те, що соцмережа не вилучила на вимогу відомства пости із закликами до дитячих самогубств.

Справа не тільки у ЗСУ: Плетенчук пояснив, чому росіяни бояться зараз використовувати Кримський міст

вівторок, 7 травень 2024, 21:02

Росіяни не використовують у повному обсязі Кримський міст для військової логістики, адже бояться, що конструкція може не витримати через пошкодження. Про це заявив начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук у вівторок...

Необхідне й сучасне рішення: В Україні створили новий окремий рід військ

вівторок, 7 травень 2024, 20:29

Кабінет Міністрів підтримав проєкт указу президента України Володимира Зеленського, напрацьований Міноборони спільно з Генштабом, про створення окремого роду військ в ЗСУ – Сил безпілотних систем. Про це повідомив міністр оборони Рустем Умєров 7 травня...