Оголосив про свої цілі у 2023-му році: Путін привітав росіян у незвичному оточенні (відео)

Російський диктатор Володимир Путін записав новорічне привітання для громадян держави-терориста в оточенні своїх окупантів. Він заявив, що 2022-й став "роком консолідації російського суспільства", передають Патріоти України.

Звернення вже транслюють Далекому Сході, де зустрічають Новий рік. Цьогоріч Путін вперше привітав росіян не на тлі Кремля. Це була найтриваліша новорічна промова – диктатор брехав своїм виборцям цілих 9 хвилин.

Зокрема, він наголосив, захист Батьківщини – це священний обов'язок, а 2022 рік став роком поворотних подій, що закладають нібито основу майбутнього та незалежності, за які сьогодні "борються росіяни".

"Цього року було оголошено санкційну війну Заходу проти РФ, але опоненти не досягли своєї мети ослаблення Росії. Захід брехав про мир і готувався до агресії і зараз говорить про це відкрито, Європа та США використовують українців для розколу Росії", – видав Путін.

Кремлівський диктатор подякував учасникам "СВО" та мільйонам росіян, які підтримують їх, а також запевнив, що влада РФ нібито зробить усе можливе для допомоги сім'ям загиблих у війні, як наприклад, напередодні, коли матері ліквідованого в Україні, вручили пакет мандаринів і листівку. Жінка з посмішкою прийняла таку компенсацію за безглузду смерть сина.

Окрім того, Путін назвав 2022 роком доленосних подій, що стали кордоном, який закладає основу незалежності. Також минулий рік, на переконання диктатора, розставив усе по своїх місцях, відокремив мужність та героїзм від зради та малодушності.

"Зуміли знайти слабкі місця": У ЗСУ підтвердили просування росіян на Авдіївському напрямку

неділя, 28 квітень 2024, 18:05

У ЗСУ підтвердили, що російська війська при хронічній нестачі боєприпасів у Силах оборони просунутися на кілька кілометрів на Авдіївському напрямку. Де саме - не повідомили. Про це розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в ...

Чому Путін намагається захопити невелике місто: У NYT розповіли, яке значення має Часів Яр

неділя, 28 квітень 2024, 17:56

Окупанти практично кинули всі свої сили на захоплення міста, що знаходиться на вершині пагорба, - Часового Яру. У Кремлі не зважають на кількість ліквідованих солдатів і знищену військову техніку. Путін планує захопити місто до того, як на фронт прибуд...