Окупантів чекає лише смерть: Армія РФ втрачає 80% зі своїх штурмових груп під Бахмутом, - нацгвардієць

Російські окупанти, які намагаються штурмувати під Бахмутом на Донеччині, зазнають величезних втрат. Їхні штурмові групи втрачають 80% свого складу, передають Патріоти України.

Загарбники відправляють на штурми невеликі групи у кількості від 8 до 20 окупантів, але повертається мало хто. Про це розповів заступник командира 3-го батальйону "Свобода" у складі 4-ї бригади НГУ Володимир Назаренко в ефірі телемарафону.

"Ми знаємо, як вони намагаються атакувати. Втрати навіть не загонів, не бойових з'єднань "вагнерівців", а просто натовпів, якими намагаються штурмувати, маленькі такі групки по 8, по 10-20 осіб сягають 80%", – зазначає Назаренко.

Поранені окупанти так і лишаються на полі бою. Російські загарбники здебільшого не приходять забирати своїх побратимів, і залишають їх гнити, мерзнути і помирати від ран, каже нацгвардієць.

Також він розповів, що українські військові продовжують тримати лінію оборони і не дають ворогу просуватися. Він наголосив, що від початку нового 2023 року противник взагалі не просунувся біля Бахмута.

Обережно, але оптимістично: Голова Пентагону відповів на питання, скільки F-16 отримає Україна у 2024 році

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:54

Протягом 2024 року Україна отримає більше ескадрильї американських винищувачів F-16. Вони прибуватимуть разом із пілотами та обслуговуючим персоналом. . Про це заявив голова Пентагону Ллойд Остін на засіданні 21-го засідання у форматі "Рамштайну" 26...

Керченському мосту, логістичним вузлам та базі в Севастополі хана? - США дозволили Україні застосовувати далекобійні ATACMS по Криму - The New York Times

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:42

Україна вже отримала версію балістичні ракети ATACMS із дальністю до 300 кілометрів, стверджують джерела. США дозволили Україні бити по об'єктах у Криму далекобійними балістичними ракетами ATACMS. Про це напередодні повідомила газета The New York Times...