Окупанти, ймовірно, вже шкодують, що зайшли в Крохмальне, - Сухопутні сили ЗСУ

Росіяни, ймовірно, вже шкодують, що зайшли в Крохмальне, розташоване на автомобільній дорозі Куп’янськ — Сватове, оскільки тепер українські військові перебувають на більш вигідних позиціях і завдають ударів по окупантах. Про це в ефірі єдиного телемарафону сказав начальник служби зі зв’язків із громадськістю командування Сухопутних сил Володимир Фітьо, передають Патріоти України.

Він підкреслив, що перед майбутніми виборами в РФ окупанти намагаються здобути якісь «перемоги», зайнявши хоч якийсь «шматочок» землі, як було з Крохмальним. «Вони це подавали як супервелику перемогу, хоча вони вже, напевно, шкодують, що туди зайшли, тому що наші захисники з вигідніших рубежів завдають їм дуже серйозних втрат, ми бачимо це саме за цифрами втрат в особовому складі», — сказав Фітьо.

21 січня у ЗСУ підтвердили, що українські військові відійшли із села Крохмальне в Харківській області на заздалегідь підготовлені позиції, де тримають оборону.

Раніше 21 січня Інститут вивчення війни (ISW) опублікував новий звіт, у якому зазначалося, що російські окупанти просунулися вздовж лінії Куп’янськ — Сватове — Кремінна і захопили село Крохмальне Харківської області.

Геолокаційні кадри також вказують на те, що російські війська незначно просунулися на схід від Іванівки (20 км на південний схід від Куп’янська), а також на схід від Золотарівки (17 км на південь від Кремінної). Російські військові, за даними ISW, просунулися і на південний захід від Бахмута та на південних околицях Авдіївки.

У глибокому тилу Росії згоріли три гелікоптери, котрі ворог використовував у війні проти України – ГУР (відео)

субота, 27 липень 2024, 17:23

В результаті диверсійних заходів на території Росії було уражено три ворожі вертольоти, передають Патріоти України з посиланням на "Українську правду". Зазначається, що 24 липня 2024 року на аеродромі "Кряж" у місті Самара згорів військовий багатоціль...

Україна вдарила по аеродрому стратегічної авіації в російському Запаляр'ї, звідки ворог відправляє літаки для ракетних ударів по наших мирних містах. Результат приголомшливий для росіян

субота, 27 липень 2024, 16:30

У суботу 27 липня дрони української розвідки уразили ворожий дальній стратегічний бомбардувальник -ракетоносій ТУ-22М3 на аеродромі "Оленья" в Росії. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на своє джерело в ГУР МОУ, передають Патріоти Укр...