Окупанти масово завозять росіян: Українці на тимчасово окупованих територіях відмовилися співпрацювати

Українці на тимчасово окупованих територіях масово відмовляються співпрацювати з російською так званою "владою". Це змушує Кремль ввозити росіян для виконання основних завдань. Російські чиновники продовжують боротися за те, щоб знайти достатньо робочої сили для відкриття підприємств, розчищення завалів чи створення окупаційної бюрократії на окупованих територіях України. Про це йдеться у матеріалі Інституту з вивчення війни (Institute for the Study of War), передають Патріоти України.

Ще 26 липня стало відомо, що три філії російського Промсвязьбанка не відкрилися, як очікувалося, у Херсонській області. Справа в тому, що недостатня кількість українців погодилася там працювати. Промсвязьбанк та інші фінустанови відіграють ключову роль у планах щодо заміни гривні на рубль на окупованих територіях.

"Кремль почав переводити російських урядовців на нові посади в окупованих областях України. Український центр опору повідомив 26 липня, що Кремль призначив колишнього заступника начальника московського управління карного розшуку Олега Колтунова головою МВС Запорізької окупаційної адміністрації", – говориться в заяві.

Також повідомляється, що російській владі не вистачає медичного персоналу на Луганщині, тому що місцеві жителі відмовляються співпрацювати. З цієї причини росіяни завозять лікарів із Новосибірська та Волгограда.

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...