Окупанти намагалися сховати за деревами, але марно: На Харківщині українські воїни знищили рідкісний російський ЗРК (відео)

Захисники Харківщини спопелили рідкісного російського "звіра" – зенітно-рекетний комплекс "Тунгуска" 2С6. Ця система більше не зможе здійснювати протиповітряну оборону підрозділів окупантів. Відповідне відео ураження рашиської техніки опублікував СтратКом ЗСУ, передають Патріоти України.

Як видно на відео, російські військові намагалися сховати "тунгуску" серед дерев, проте це їм не допомогло. "Чудове відео знищення російської тунгуски від угрупування військ "Харків", – йдеться у дописі.

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...