Окупанти намагалися втекти, але не вдалося: Як ЗСУ звільняли селище Невське на Луганщині (відео)

Українські розвідники показали, як вдалося звільнити селище Невське на Луганщині. Під час цього в українському полоні опинилося 3 окупантів, ще 34 ворогів було знищено. Про це йдеться на сторінці Головного управління розвідки Міноборони, передають Патріоти України.

"Група "Кедр" Головного управління розвідки Міністерства оборони України 23 жовтня за участі 5-ї роти 66-ї бригади Збройних сил України звільнила селище Невське Луганської області", — йдеться в повідомленні.

Під час блискавичної наступальної операції українські захисники розбили окупантів, які мали перевагу в силі. Було знищено 34 ворожих стрільців та 3 кулеметні розрахунки. Вцілілі росіяни покинули бронетехніку та втекли з селища.

Розвідники взяли в полон трьох російських "контрактників", військовий КАМАЗ з боєкомплектом та дві бойові машини піхоти.

"Ми повинні бути готові": Фінляндія підвищує боєздатність через можливе вторгнення РФ

понеділок, 6 травень 2024, 10:59

Фінляндія успішно перевірила свою здатність керувати військовою економікою і почала зберігати військове обладнання за межами своїх кордонів. Оскільки Гельсінкі готуються до можливого протистояння з дедалі агресивнішою Росією, передають Патріоти Україн...

Окупанти мають артилерійську перевагу 10 до 1: Аналітики оцінили ситуацію в районі Часового Яру

понеділок, 6 травень 2024, 10:48

Головною метою Росії на 2024 рік залишається захоплення Донецької та Луганської областей, оскільки війська РФ планують наступальну операцію цьогоріч влітку. Про це повідомив командувач Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-лейтенант Олександр ...