Окупанти розбомбили себе самі? Причиною вибухів у Севастополі може бути невдалий запуск ракет ППО

У оперативному командуванні "Південь" допустили, що причиною вибухів у Севастополі може бути невдалий запуск ракет протиповітряної оборони. Про це повідомила керівник Об'єднаного координаційного прес-центру Сил охорони та оборони півдня Наталія Гуменюк в ефірі інформаційного телемарафону, передають Патріоти України.

За її словами, наразі офіційного підтвердження інформації про знищення трьох кораблів-носіїв ракет "Калібр" у Севастопольській бухті немає. "Невдалий запуск ракет протиповітряної оборони цілком може бути такою причиною, а офіційну інформацію ми отримаємо пізніше", - сказала Гуменюк.

Вибухи у Севастополі

Росія окупувала півострів Крим у 2014 році і перетворила його на військову базу. 29 жовтня заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко написав у своєму Telegram, що в Севастопольській бухті нібито вибухнули чотири військові кораблі Чорноморського флоту РФ – в тому числі фрегат і десантний корабель.

Згодом у Міноборони РФ підтвердили, що у суботу о 4:20 ранку кораблі Чорноморського флоту були атаковані на своїх пунктах базування в Севастополі, однак наголосили, що лише одне судно було незначно пошкоджено.

Фінал не скоро? У США дали прогноз щодо тривалості війни в Україні та пояснили, на що робить ставку Путін

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:24

Російський диктатор Володимир Путін сприймає внутрішні та міжнародні обставини як такі, що розвиваються на його користь. Ймовірно, він продовжить дотримуватися агресивної стратегії в Україні, перспективи завершення війни найближчим часом є малоймовірни...

"Ми кров'ю довели свій професіоналізм та рішучість": "Азову" продовжують не надавати зброю від США

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:45

Командир 12-ї бригади спецпризначення "Азов" Денис Прокопенко "Редіс" повідомив про відхилення петиції щодо розблокування надання зброї та допомоги бригаді з боку США. Про це Прокопенко написав у Мережі 3 травня, передають Патріоти України. "Редіс" заз...