Окупанти спробували видати спалену солому за знищені HIMARS, але щось пішло не так (фото)

Представник міністерства оборони Росії Ігор Конашенков продовжує ганьбитися, видаючи епічні фейки про війну проти України. Генерал-лейтенант заявив, що військово-космічні сили знищили "більше ста ракет до реактивної системи залпового вогню HIMARS". Про черговий фейк росіян пише журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України.

Так, 28 липня на брифінгу Конашенков заявив, що окупанти завдали удару по населеному пункту Любимівка на Дніпропетровщині, внаслідок чого ЗСУ нібито втратили близько 120 військовослужбовців. Спікер стверджував, що окупанти також убили "іноземних найманців та технічних фахівців".

"Однак насправді удару було завдано по ангарах агропідприємства, в якому на момент завдання удару зберігалося понад 800 тонн соломи (з якої, на думку Конашенкова, можна було б виготовити близько 100 ракет для HIMARS). Крім того, постраждала одна дитина (очевидно, який є іноземним найманцем)", – викрив фейк Цимбалюк.

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...