Окупанти в Сватовому та Кременній у великій скруті: ЗСУ взяли під повний вогневий контроль стратегічну трасу Р-66, - ОК "Схід"

Схоже окупанти в Кременній, Рубіжному, Сєвєродонецьку, Лисичанську відрізані від баз забезпечення в Бєлгородській області РФ, звідки після втрати Куп'янська логістика забезпечувалась залізницею вздовж дороги Р-66

Траса Сватове — Кремінна на Луганщині перебуває під вогневим контролем українських військових. Про це повідомив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий.

«За останніми даними на цей час, ЗСУ взяли трасу під повний вогневий контроль і там продовжується бойова робота, про яку повідомлять пізніше», – зазначив Череватий.

Також про взяття про повернення контролю над трасою між містами Сватове й Кремінна, повідомляв і очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай.

У свою чергу військовий аналітик, полковник Машовець напередодні повідомляв, що відстань між передовими підрозділами ЗСУ до Сватового з південно-західного напрямку скоротилася до 12 км.

"З надходженням техніки": Знищення Кримського мосту є цілком реальним, - Риженко

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:22

Капітан 1-го рангу запасу ВМС ЗСУ, стратегічний експерт компанії "Соната", заступник начальника штабу ВМС ЗСУ у 2004-2020 роках Андрій Риженко зазначив, що знищення або пошкодження Кримського мосту позбавить угруповання РФ логістики у Криму. Про це він...

ВМС України поповнили ще двома бойовими одиницями флоту

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:15

ВМС України провели церемонію підняття військово-морських прапорів на катерах "Ірпінь" та "Рені", які цього року передали ВМС Естонії. Подія відбулася з нагоди включення катерів до складу національного флоту України.Про це повідомляє ВМС України. Катер...