Окупанти вичікують слушний момент: Розвідка розповіла про плани росіян перепід'єднати ЗАЕС до своєї мережі

Українська розвідка повідомила, що окупанти вже провели фактично всі дії, аби перепід'єднати ЗАЕС до російської енергомережі. Наразі загарбники "вичікують момент". Відповідну заяву про ситуацію на ЗАЕС зробив Вадим Скібіцький – представник Головного управління розвідки Міноборони, передають Патріоти України.

Він зауважив, що окупанти вже провели необхідні випробування. Зокрема, загарбники відновили лінії передач, які йдуть від ЗАЕС у напрямку Каховки та Мелітополя.

"І за нашими даними, наприкінці липня вони вже перевірили можливість під'єднання цієї системи до енергосистеми Росії. Вони рішуче налаштовані на те, щоби під'єднати Запорізьку атомну електростанцію в єдину мережу Росії", – заявив Скібіцький.

За даними розвідки, метою окупантів є повністю забезпечити Крим електроенергією. росіяни планували зробити це ще у першій половині серпня. Водночас тоді окупантам це не вдалося. Наразі вони вичікують.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...