Окупанти вдарили по об'єктах критичної інфраструктури Запоріжжя, є руйнування

Російські загарбники вдарили по об'єктах критичної інфраструктури у місті Запоріжжя. Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух у Telegram, передають Патріоти України.

"Після невеличкої перерви ворог знову обстріляв Запоріжжя, вдаривши по об'єктах критичної інфраструктури", - наголосив голова ОВА.

При цьому наслідки терористичної атаки наразі уточнюються. "Будь ласка, залишайтеся в укриттях, імовірні повторні атаки", - додав Старух.

Пізніше голова ОВА повідомив, що внаслідок цієї ракетної атаки зруйнована лише промислова будівля, а жертв серед населення немає. "На щастя, після нової ракетної атаки ворога, усі живі та неушкоджені. В результаті потрапляння, зруйнована промислова будівля. Сьогоднішня подія вкотре нагадує: треба постійно залишатися пильними і обережними", - написав Старух.

Ворог стягує сили! До 500 тисяч військових: Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася, - Павлюк

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:22

Чисельність російських військ на території України значно збільшилася з 2022 року. На тимчасово окупованих територіях перебуває від 510 000 до 513 000 російських військовослужбовців. Про це заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенант Олек...

Фінал не скоро? У США дали прогноз щодо тривалості війни в Україні та пояснили, на що робить ставку Путін

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:24

Російський диктатор Володимир Путін сприймає внутрішні та міжнародні обставини як такі, що розвиваються на його користь. Ймовірно, він продовжить дотримуватися агресивної стратегії в Україні, перспективи завершення війни найближчим часом є малоймовірни...