Окупанти вдарили по об'єкту, який забезпечує світлом 350 тис. квартир у Києві, - Кличко

ЗС РФ під час масованого ракетного удару по Києву пошкодили енергетичний об'єкт, який забезпечує світлом близько 350 тисяч квартир. Цю інформацію у своєму Telegram-каналі озвучив мер столиці Віталій Кличко, передають Патріоти України.

За його словами, під час масованого ракетного удару по Києву, який здійснили російські війська 31 жовтня, пошкодили енергетичний об'єкт.

Постраждала інфраструктура, яка, як стверджує Віталій Кличко, забезпечувала електроенергією близько 350 тисяч квартир у столиці.

"Енергетики працюють над тим, щоб відновити електропостачання після пошкодження енергооб'єкта, що живить близько 350 тисяч квартир у Києві. Фахівці ДТЕК, "Укренерго" разом з іншими екстреними службами та органами влади роблять все можливе для якнайшвидшої стабілізації ситуації", — додав Кличко, коментуючи наслідки ранкового ракетного удару ЗС РФ по Києву.

Пресслужба постачальника енергії YASNO, який входить до Групи ДТЕК, підтверджує, що фахівці наразі докладають усіх зусиль для стабілізації енергетичної системи. Через масований ракетний удар ЗС РФ і пошкодження енергооб'єкта в Києві 31 жовтня очікуються екстрені відключення світла.

"Вимкніть або обмежте використання енергомістких приладів. Так ви допоможете енергетикам швидше розв'язати проблеми зі світлом. Більше інформації скоро повідомимо", — додали в пресслужбі YASNO.

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...