Окупанти знов обстрілюють позиції ООС на Донбасі, знов ллється українська кров: Наші не відповідають - заборонено

З початку доби, 3 листопада, російсько-терористичні війська двічі порушили режим припинення вогню на Донбасі. В результаті один український військовий отримав осколкове поранення.

Як повідомив в Facebook Штаб Операції Об'єднаних сил, боєць постраждав під час обстрілу укріплень ООС в районі населеного пункту Новолуганське. Там противник застосував автоматичний гранатомет.
Пораненого воїна вже госпіталізували, його стан оцінюється як середньої тяжкості. Ще одне порушення режиму припинення вогню зафіксовано днем на Приазов'ї - там окупанти відкривали вогонь з ручного протитанкового гранатомета недалеко від населеного пункту Водяне.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...