Окупанти знову обстріляли Харків ракетами С-300, є влучання

У Харкові в суботу, 11 лютого, орієнтовно о 23:09 пролунало три вибухи. Окупанти вкотре атакували інфраструктуру міста. Про це повідомляє голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України.

У Харкові о 23:09 оголосили повітряну тривогу. Після цього у місті пролунав вибух. Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов попередив про загрозу повторних ударів та закликав місцевих негайно пройти до укриттів.

"Увага! Жителі Харкова і області, окупанти знову завдають ударів! Не ігноруйте сигналів тривоги. Залишайтеся в укриттях!", - написав Синєгубов.

Місцеві жителі у соцмережах повідомляють про кілька потужних вибухів.

Міський голова Харкова Ігор Терехов повідомив, що окупанти атакували місто ракетами С-300.

"Ракетні удари по Харкову. Попередньо ракетами С-300. Інформація про руйнування та постраждалих зараз уточнюється", - йдеться у повідомленні.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов додав, що окупанти завдали по Харкову три ракетні удари. Терористи традиційно обстріляли інфраструктуру міста. "За попередніми даними, було три влучання ворожих ракет С-300 у місті. Пошкоджено один з інфраструктурних об’єктів. Інформація про постраждалих та масштаби руйнувань уточнюються", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Харкові та області вдалося повністю відновили електропостачання після масованої ракетної атаки РФ 10 лютого.

Спецслужби Польщі виявили пристрої, які, ймовірно, призначені для прослуховування засідання уряду

вівторок, 7 травень 2024, 11:59

У Катовіце, де 7 травня мало відбутися засідання Ради міністрів Польщі, спецслужби знайшли і демонтували пристрої для підслуховування. Про це інформує Reuters, передають Патріоти України. Як зазначається, у вівторок, 7 травня, Рада міністрів Польщі зби...

"Неслась інформаційна хвиля": У ГУР сказали, чи існує загроза Україні з боку Придністров'я

вівторок, 7 травень 2024, 11:28

Для України наразі немає загрози з території невизнаного Придністров’я. Принаймні серйозної, якщо подивитись об'єктивно. Таку думку висловив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону. Водноч...