Олена Зеленська збільшила свій кортеж (фото, відео)

Перша леді, дружина шостого президента України Володимира Зеленського Олена приїхала на форум "Україна 30" у КВЦ "Парковий" в оновленому складі. Тепер в автоколоні Зеленської з'явився позашляховик прикриття і збільшилася кількість машин, повідомляють Патріоти України.

Наприкінці осені на один із публічних заходів, який проходив на Михайлівській площі в Києві, перша леді приїхала на броньованому Mercedes у супроводі співробітників Управління держохорони на седані бізнес-класу Toyota Camry. З нею був десяток охоронців і ще співробітники УДО.

Зараз же машини проїхали кілька кварталів від Паркової алеї до поліцейського патруля, що чергував на дорозі. Рух для безперешкодного переміщення дружини президента не перекривали, а лише стежили за правопорядком.

Тепер особисті охоронці Олени Зеленської слідують за нею на японському джипі Toyota Prado. А співробітники держохорони пересіли з Toyota Camry на Volkswagen Passat. Уточнюється, що це нормальна практика, коли авто кортежу змінюються з метою безпеки.

Джерело: Страна

Була задумана як ядерна ракета: У Defence Express розповіли, для яких атак насправді створена "Циркон"

четвер, 2 травень 2024, 18:57

Російська ракета "Циркон", найімовірніше, не є протикорабельною, як про це заявляв Путін, а насправді вона створювалася як ядерна ракета середньої дальності для запуску із землі. Таке припущення озвучили аналітики Defence Express, передають Патріоти Ук...

"Бавовна" на військовому аеродрому РФ в Джанкої: У мережі показали супутникові знімки наслідків ударів

четвер, 2 травень 2024, 18:44

У ході нічної атаки 30 квітня по території аеродрому окупантів у Джанкої було знищено російську техніку ППО, про що свідчать відповідні супутникові знімки, передають Патріоти України. "Супутник Planet Labs зафіксував пошкодження військової техніки на а...