"Он русофоб, его подбросила СБУ": Скандальна політикиня Вітренко відмовилася від власного сина

Лідер проросійської Прогресивної соціалістичної партії України Наталія Вітренко фактично зреклася свого сина Юрія, який наразі є головою правління НАК "Нафтогаз України". Ця заява прозвучала з її вуст під час інтерв'ю YouTube-каналу "блогер БН LIVE", інформують Патріоти України.

Глава проросійської політсили заявила, що її рідний син насправді є "проектом СБУ". Ось як прозвучали ці слова з її вуст: "Я глубоко убеждена, что эту тему "подбросила" СБУ. Я столько езжу по Украине, меня узнают. Одни меня пылко любят, другие - ненавидят. И тут вдруг перебиваются сыном, который появился на политической поверхности совсем недавно! Его никто не знал, он занимался своей коммерцией. Мне кажется, что Юру не случайно вывели на политическую поверхность - у нас много талантливых молодых людей. А его вывели специально в пику мне, потому что очень боялись реванша нашей партии. Конечно, я не отрицаю, что у него другие ценности, он "западник" и русофоб".

На слова Вітренко відреагував блогер і журналіст, учасник Мінської ТКГ Денис Казанський. "Как-то, по-моему, она вообще не очень высокого мнения о сыне. Мол, "кто он такой вообще?" Да "никто и звать его никак!". И тут "гениальную" Наталью Михайловну знала вся страна, а тут всплыл он и "затмил звезду". Как он вообще мог? В общем Юрий ничего из себя не представляет, а добился всего исключительно благодаря коварству "мирового закулисья". Какая "добрая" мать! Чего не сделаешь ради кремлевской "подачки" - даже родного сына попинать не жалко", - із сарказмом зазначив Казанський.

При цьому варто зазначити: у відкритих джерелах, зокрема в тій же "Вікіпедії", є інформація, що Наталія Вітренко розлучилася з чоловіком в 1991 році, а Юрій залишився жити з батьком. На той момент Юрію було 15 років, зараз йому 44 роки.

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...