Опрічник путіна куражиться: Кат Пригожин надіслав до Європарламенту закривавлену вагнерівську кувалду (фотофакт)

Як висловився Фейгин про цю потвору, воно "ігровой" - не розраховує жити довго, аби яскраво. Інакше кажучи "пан, чи пропав". Воно сподівається видряпатись на вищі щаблі влади недоімперії, в зв'язку з чим шукає популярності серед рашистів кривавим піаром

Кувалдою «вагнерівці» вбивають своїх зрадників

Власник ПВК «Вагнер» Євген Пригожин, відомий як «кухар Путіна», заявив, що вважає Європарламент «розпущеним» та відправив у законодавчий орган закривавлену кувалду у футлярі для скрипки, бо там хочуть визнати компанію терористичною організацією. Про це передають росЗМІ.

На кувалді вигравіровано логотип ПВК «Вагнера» та сліди «крові». Нагадаємо, кувалдою «вагнерівці» вбивають своїх зрадників.

«Не знаю, яким законом керується Європарламент, але за нашим законодавством з сьогоднішнього дня ми оголошуємо Європарламент розпущеним. Але перш ніж дана процедура набуде чинності, мені доручено передати до Європарламенту інформаційний кейс. Якщо у вас є їхній контакт, пропоную зробити це спільно - підготувати та відправити», – заявив Пригожин пропагандистським ЗМІ.

Нагадаємо, російські пропагандисти поширили відео страти завербованого до ПВК «Вагнер» ув'язненого Євгенія Нужина, який у вересні здався у полон ЗСУ. Чоловік стверджував, що виступав проти війни в Україні та перейшов на бік ЗСУ, щоб воювати проти Росії й Путіна. При цьому сам засновник ПВК Євген Пригожин позитивно висловився про вбивство, заявивши: «собаці – собача смерть».

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян заявляє, що росіяни «не мають морального права» засуджувати керівника приватної військової компанії (ПВК) «Вагнера» Євгена Пригожина, який схвально прокоментував жорстоку страту звільненого з українського полону «вагнерівця» Євгенія Нужина.


Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...