"Орбане, забирайся геть" і "Росіяни - додому": В Угорщині спалахнули масштабні протести

В Угорщині спалахнули масштабні протести через економічну політику друга Путіна Віктора Орбана. Люди вимагали підвищення зарплат. Про це повідомляє Reuters, передають Патріоти України.

За різними підрахунками, на вулиці Будапешта могли вийти 80 тисяч людей. Акція відбулась з нагоди 66-ої річниці Угорської революції, яка була жорстоко подавлена радянськими військами.

Угорці невдоволені економічною політикою Віктора Орбана. Їх обурює те, що в країні рівень інфляції виріс на 20%, тоді як Орбан обіцяв підвищити зарплати вчителям, але не зробив цього.

Протестувальники вийшли на вулиці із плакатами: "Орбане, забирайся геть" і "Немає вчителів, немає майбутнього". Також там помітили плакат із написом: "Росіяни - додому".

Учасники акції протесту вимагають освітніх реформ, підвищення зарплат для вчителів та пообіцяли і надалі виходити на пікети.


Через антисемітські гасла: Кандидатку в президенти США затримали під час пропалестинської акції

неділя, 28 квітень 2024, 20:28

Під час студентських демонстрацій в американських кампусах проти війни в Секторі Гази поліція затримала сотні людей. Серед них – кандидатка у президенти США від Партії зелених Джилл Стайн. Про це пише BBC, передають Патріоти України. Прессекретар Джилл...

У Росії знищили два тепловози - ГУР Міноборони (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 19:44

У Росії 26 та 28 квітня невідомі спалили два тепловози, повідомляють Патріоти України. Перший тепловоз ЧМЕ-3 був знищений у Владикавказі, другий — марки 2ТЕ10М — в Оренбурзі, повідомили в ГУР Міноборони України. Українське розвідувальне відомство також...