"Останнє літо Путіна": У Зеленського різко прокоментували масований обстріл Києва "Іскандерами"

У ніч проти 1 червня, внаслідок російської атаки на Київ загинули 3 людини, серед них - дитина. У Зеленського різко відповіли на черговий жорстокий обстріл росіян. Радник глави ОПУ Михайло Подоляк сказав, що Росія "святкує день вбивства дітей", передають Патріоти України.

Подоляк зазначив, що Росія не має жодного відношення до цивілізованого світу. "Безумовно, 1 червня остаточно зафіксувало, що ніякого відношення до сучасної цивілізації Росія точно не має. Це все фікція. Вони кажуть: "Ми святкуємо День захисту дітей". Всього цього немає. Вони святкують не День захисту дітей, а день вбивства дітей. Це офіційне свято Росії – день вбивства дітей", – зауважив він.

Він наголосив, що це літо - "останнє для Путіна", яке Росія використовує, щоб вбити якомога більше дітей. "Ми повинні перемогти у війні для того, щоб вони боялись ще багато років, щоб коли вони бачитимуть слово "Україна", то сиділи у "мокрих штанцях". Це єдиний фактор, який буде їх стримувати. Вони повинні боятися безжального покарання", - зазначив Подоляк.

За його словами, фіксація цього програшу повинна бути дуже жорсткою. "Потрібно напрацьовувати різні програми, аби Росію покарали юридично", - резюмував Подоляк.

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...