Падіння бомбардувальника в Єйську: Загинули щонайменше десять людей, багато постраждалих

"Соколи путіна" віддали перевагу порятунку власних життів, ніж своїх співвітчизників, залишивши некерований літак падати на густонаселене місто

У Єйську в Росії військовий літак впав на багатоповерхівку. За попередньою інформацією, могли загинути 10 людей. У російських телеграм-каналах пишуть, що про загиблих говорять місцеві жителі. Офіційно влада ще це не підтверджувала, передають Патріоти України.

Серед постраждалих – дитина

Крім того, пишуть, що трьох людей госпіталізували у тяжкому стані. Серед них – дитина. Російські рятувальники стверджують, що уточнюють інформацію про загиблих. Зазначають, що обидва пілоти катапультувалися й нібито вижили.

Що відомо про падіння літака у Єйську

  • У дворі житлового будинку у Єйську, що в Краснодарському краю, ввечері 17 жовтня розбився військовий літак Су-34. Зайнялась пожежа, яка охопила площу близько 2 тисячі квадратних метрів.
  • Попередньо, літак ніс на борту повний боєкомплект. Через падіння літака постраждало щонайменше 15 квартир.
  • За інформацією ЗМІ, на місці катастрофи в Єйську працюють 2 бригади швидкої, але медики не можуть близько підібратися до будинку через сильне задимлення.
  • Зауважимо, що саме з Єйську російські літаки злітають бомбити українські регіони. У російському міноборони заявили, що причиною катастрофи стало займання одного з двигунів під час зльоту.
  • Станом на 19:00 будинок у Єйську продовжував горіти. За словами місцевих жителів, рятувальники також не могли розпочати гасіння пожежі через вторинну детонацію.


Невже нарешті йдеться про F-16? Данія оголосила про новий пакет допомоги на зміцнення ППО України розміром у 750 млн євро

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:02

Уряд Данії у четвер, 16 травня, оголосив про новий пакет військової допомоги нашій країні на суму 750 млн євро (5,6 млрд данських крон), зазначив глава МЗС Данії Ларс Лекке Расмуссен у соцмережі Х. . "Цей пакет військової допомоги для України спрямова...

Постачає пальне окупантам в Крим та на Донбас: В Краснодарському краї дрони вразили черговий російський НПЗ

п’ятниця, 17 травень 2024, 8:48

У Росії під ударом дронів опинився нафтопереробний завод у Туапсе, що в Краснодарському краї. . У місті лунала сирена та було чути звук безпілотників. Про це повідомляють російські ЗМІ. . Разом з тим російська влада повідомила про нібито відбиту атак...