"Перед нами "музиканти" стоять, там взагалі "м’ясо": Окупант відверто розповів про втрати (аудіо)

Армія країни-агресора РФ щодня зазнає втрат на війні в Україні. Бійці Збройних Сил нашої держави активно знищують окупантів. Про це вкотре стало відомо із перехопленої розмови військового злочинця РФ із родичем. Запис опублікувало Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передають Патріоти України.

Військовий РФ розмовляв із братом. Він розповів про обстріли позицій українською армією та втрати в особовому складі. "Тут теж таке, бл* звичайно, розп*здяйство", – зізнався окупант.

Брат у відповідь сказав, що знає про це і спитав, як ситуація з їжею. "Їжи немає. Тільки вода. Півторашка на двох на добу", – розкрив подробиці про забезпечення армії РФ військовий.

Крім того, він розповів, що знаходиться на передовій, за 3 км від локації ЗСУ. Під час було розмови гучно – йшов мінометний обстріл. А ще військовий злочинець РФ сказав, що окупанти стріляють один по одному. "У нас уже, бл* он командир, його заступник – 300-й, а хлопчина поруч був – 200. *башать так, нах*й, з танка, що тільки лопості летять, то наші, нах*й, не розрахують, поряд покладуть і п*здец. Перед нами "музиканти" стоять, там взагалі "м'ясо", – зізнався загарбник.

З його слів, померти на фронті дуже просто. Для цього достатньо з'явитись "не в той час, не в тому місці".

"Партнер другого сорту"? Позиція Заходу щодо Києва викликала хвилю невдоволення в Україні

четвер, 18 квітень 2024, 9:40

В Україні викликала хвилю невдоволення оперативна допомога західних країн Ізраїлю, оскільки українці вже понад два роки перебувають під масованими російськими обстрілами, передають Патріоти України. "Очевидно, що українці спостерігають різницю в підхо...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 18 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 9:35

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 18.04.24 орієнтовно склали: