"Передові" технології: Окупанти оконфузилися розмінуванням за допомогою пляшки (відео)

Російські окупанти вкотре показали світові, чого варті "передові технології" їхньої армії. В той час, коли сапери України та всього цивілізованого світу мають все необхідне для максимально безпечного процесу роботи, російські військові розміновують територію за допомогою пластикової пляшки, передають Патріоти України.

Про це повідомляють на Telegram-каналі"Третя сила". На підтвердження надається запис, який в мережу виклали самі загарбники. Щоб подивитися відео, проскрольте новину до кінця.

На записі видно, як російський сапер намагається розмінувати територію обрізаною пляшкою, привʼязаною до звичайної палиці. Водночас на ньому практично немає спеціалізованого одягу, який би міг його захистити у випадку вибуху. Це ще раз доводить, що для Кремля солдати – усього лише "гарматне мʼясо".

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...