Перемир'я, кажете? Російські окупанти трьома пострілами знищили трактор біля Авдіївки, пролилася українська кров

Російсько-окупаційні війська продовжують порушувати домовленості, досягнуті в межах Тристоронньої контактної групи 22 липня 2020 року, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресцентр Об'єднаних сил.

Близько 19:30 20 грудня в районі населеного пункту Кам'янка (поблизу Авдіївки) з напрямку населеного пункту Василівка збройними формуваннями Російської Федерації трьома пострілами зі станкового протитанкового гранатомета було знищено трактор марки John Deere, що повертався із сільськогосподарських робіт.

"Цивільну техніку знищено поза межами українських позицій. У результаті обстрілу один з трактористів зазнав поранення. Українські військові відразу вирушили до місця події, надали постраждалому першу медичну допомогу і доставили його до лікувального закладу", - наголошується в повідомленні.

У Харкові судитимуть зрадницю, яка відповідала за "охорону здоров'я" при окупантах

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:15

До Червонозаводського районного суду Харкова передали обвинувальний акт щодо 46-річної жительки Куп'янська, яка під час окупації працювала на росіян, передають Патріоти України. Слідчі встановили, що у червні 2022 року жінка влаштувалася начальницею "о...

Покласти край мародерству армії: НБУ заборонив ломбардам приймати дрони і тепловізори

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:05

Національний банк України (НБУ) заборонив банкам і небанківським фінансовим установам приймати в заставу за кредитами фізичних осіб дрони, тепловізори та інші подібні товари подвійного використання. Про це повідомляє пресслужба регулятора. Відповідні з...