Перепив "бояри"? У Росії п'яний депутат Путіна впав біля Держдуми і опинився у реанімації

У Москві депутат від партії Путіна "Єдина Росія", колишній чемпіон світу із шахматів Анатолій Карпов, будучи нетверезим, впав біля приміщення Держдуми і тяжко травмувався. Зараз путінський депутат у комі. Про це пишуть російські телеграм-канали та підтвердив помічник Карпова Альберт Степанян, передають Патріоти України.

Повідомляється, що депутат від партії Путіна був у стані сильного алкогольного сп'яніння. Він впав просто біля приміщення Держдуми. Путінського п'яницю госпіталізували медики. У нього діагностували закриту черепно-мозкову травму та перелом лівої стегнової кістки.

Російський пропагандистський канал Міноборони РФ "Звезда" спробував збрехати, що нібито на Карпова напали невідомі, але навіть помічник та донька депутата це спростували. Зараз Анатолій Карпов перебуває у відділенні нейрореанімації Інституту ім. Скліфосовського у стані штучної коми.

"Намагаються підготувати плацдарм": Експерт з військової контррозвідки пояснив, для чого РФ знищує Одесу

четвер, 2 травень 2024, 17:50

Військовий експерт, полковник запасу СБУ, експерт з військової контррозвідки Михайло Притула зазначив, що росіяни б'ють по Одесі ракетами для того, щоб одесити залишили місто. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. ...

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...